Rozemarijn Wateringen

Voetbalvereniging KMD

Nieuw wonen in een bestaande wijk

Wateringen, een gezellig dorp in de gemeente Westland, gelegen tussen Den Haag, Rijswijk, Delft en Rotterdam.

Hier is alles voorhanden wat een modern gezin nodig heeft. Op loopafstand bevinden zich basisscholen, (sport)verenigingen, kinderopvang, het Hofpark en winkels. Ook de aansluiting op de omliggende dorpen en steden is vanaf je nieuwe woning uitstekend.

Ga je op pad, dan zijn de uitvalswegen N221 en A4 snel en goed bereikbaar. De bushalte en tramhalte zijn aan te lopen of te fietsen en in 15 minuten fietsen sta je op station Rijswijk. Zin om even uit te waaien? Kijkduin met het fijne, brede strand en toekomstig nieuwe boulevard ligt op minder dan 6 km afstand van je huis.

Het Hofpark

Op zo’n 200 meter van je huis ligt Het Hofpark. Een prachtig, groene omgeving waar je alle ruimte hebt om te sporten, ontspannen en spelen. Hier is het fijn toeven voor jong en oud met onder meer het rijksmonument De Hofboerderij, de kinderboerderij en speeltuin De Kinderster. Ervaar de rust en geniet van het rijke aanbod van bomen zoals bijvoorbeeld de Japanse pagodeboom. Prachtig!

Wateringen

Sinds 2004 vormen Wateringen en Kwintsheul samen met de voormalige gemeenten Naaldwijk, ’s-Gravenzande, De Lier en Monster de nieuwe gemeente Westland. Het dorp heeft een levendige kern en een rijk sociaal leven. Hier geniet je van dorpse gemoedelijkheid met stadse voorzieningen op fietsafstand. Wat wil je nog meer?

Strand

Kijkduin ligt op minder dan 6 km afstand van je huis. Een mooie badplaats met een heerlijk breed strand. Op de vernieuwde boulevard kun je straks genieten van gezellige terrasjes met uitzicht op de zee. Met het toekomstig, nieuwe winkelcentrum met ondergrondse parkeergarage en fietsenstalling, gegarandeerd een fijne plek voor een dagje uit!

We gebruiken cookies om het functioneren van onze website te verbeteren. De gegevens worden volledig anoniem verzameld.